BEELY – ALTERNATIV TILL BILÄGANDE FRÅN AUTOMAA

Beely är ett nytt, bekvämt och tryggt alternativ till bilägande som ger dig tillgång till en bil för en fast månadsavgift.

 

SE VÅRA BEELY BILAR >
 

Vad är Beely?
Beely är ett nytt, bekvämt och tryggt alternativ till bilägande. Genom Beely får du exklusiv tillgång till en bil för en fast månadsavgift. Du kan köra den så mycket som du vill. Sedan lämnar du bara tillbaka bilen utan kostnad; du kan också lösa in den, om du vill. Då det känns som om du vill byta till en annan bil, uppdaterar du bara kontraktet med en ny bil och returnerar den gamla.

Lite körda bilar förmånligt.
Beely är inte nya, utan minst ett år gamla och körda högst 100 000 kilometer. Bland annat därför är månadskostnaden låg och minimilängden på avtalet endast ett år. Vi fäster särskild uppmärksamhet vid sortimentet och erbjuder som Beely endast bilar som har får god underhållsservice och märken som håller värdet.

Efter det första året kan du sluta när du vill.
Hos Beely behöver du inte binda dig till bilen i flera år – endast ett. Det är en god nyhet för dig, som till exempel funderar på en elbil men inte hittar något riktigt bra på marknaden, eller om du inte är säker på hurdan bil som passar in i din livssituation en tid framöver.

Ingen handpenning.
Ingen risk med bilens återförsäljningsvärde. I Beely är bilen inte en investering. Du behöver inte betala någon handpenning eller oroa dig för att bilens värde sjunker. Det är vårt bekymmer. Hos Beely betalar du en fast månadsavgift för användningen av bilen.

Komplett underhåll i samma paket.
Alla bilar som säljs via Beely är granskade bilar som har konstaterats vara i gott skick. Därför svarar också Beely för underhållet under hela avtalsperioden. I månadsavgiften ingår intervallservice enligt tillverkarens serviceinstruktion, förnyande av slitdelar och reparation av överraskande haverier, som, om oturen är framme, kan kosta tusentals euro var gång.

Byt ut din bil till pengar.
Du kan sälja din nuvarande bil via oss samtidigt som du ingår Beely-avtal om en annan bil. Du får pengarna i näven och kan använda dem på något annat. Eller så kan du betala månadsavgifter till Beely med pengarna. Valet är ditt.
Du tar beslutet.

En heltäckande försäkring till förmånspris.
Via Beely får du till färdigt förmånligt pris en trafik- och kaskoförsäkring som täcker snart sagt alla slags skador. Försäkringen har inga personliga bonusar; priset är fast, och förmånligt för alla. Ömsesidiga försäkringsbolaget Turva erbjuder försäkringen.

FRÅGA MER AV VÅRA SAKKUNNIGA BYTESBILSFÖRSÄLJARE!