Tervetuloa tutustumaan Hyundain uusimpiin uutuuksiin Kokkolaan.


Hyunda i-mallisto edustaa Hyundain ydintä Euroopassa ja pitävät yllä menestystä alueella. Yli 55% myyntiosuudellaan i10, i20 ja i30 ovat tärkeät myynnin veturit.

Hyundain ekomallistoon kuuluu hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja, joiden kaikkien saatavuus on hyvä.

Hyundai SUV-mallistossa on 3 eri vaihtoehtoa.Hyundain vahva SUV-perusta luotiin Santa Fellä vuonna 2001. Siitä lähtien Hyundain maasturimallisto on kerännyt sekä uskottavuutta että merkittävän markkinaosuuden yli 1,4 miljoonan kappaleen myynnillä Euroopassa. KONA täydentää Tucson ja Santa Fe -mallien ohella Hyundain maasturimallistoa entuudestaan.

Hyundai N ja moottoriurheilu
Hyundai astui moottoriurheilun maailmaan ja rallin MM-sarjaan vuonna 2014 ja saavutti nopeasti paikan huipputiimien joukossa. Kokemukset moottoriurheilusta ovat luoneet perustan N-tuotemerkille. Hyundain i30 N ja i30 Fastback N -mallit ovat yhtiön ensimmäiset korkean suorituskyvyn tarjoavat mallit. Lisäksi Hyundai tarjoaa urheilullisia i30 Hatchback N Line, i30 Fastback N Line ja Tucson N line -malleja.

Varaa koeajo sinua kiinnostavasta Hyundaista vaikka heti!

VARAA KOEAJO

Tutustu lisää Hyundain monipuoliseen mallistoon:  hyundai.fi

Katso Hyundai tarjouksemme

Uudet Hyundait varastossa - heti ajoon

Kokkolan Hyundai-myynti

Peter Mäenpää

Automyyjä: Ford, Renault, Hyundai, Dacia ja vaihtoautot

Suomi|Ruotsi

peter.maenpaa@automaa.fi

Puhelin: 020 780 7154

Gsm: 040 6301 281

whatsapp