BONUSTURVA

Tarjoamme sinulle turvatumpaa ja huolettomampaa autoilua Automaan omalla Bonusturva -sopimuksella. BonusTurvan ansiosta sinä voit nauttia autoilusta ilman huolta tulevista korjauskuluista. Bonusturva kattaa laajasti autossa mahdollisesti ilmenevät korjaustarpeet.

Bonusturva 12kk/20 tkm - alkaen 690€.

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN
 

MITÄ BONUSTURVA SISÄLTÄÄ?
Voit valita autoosi uuden BonusTurvan, kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150 tkm ajettu. Tällöin saat autoon sopimuksen, johon sisältyvät kaikki alla mainitut 10 kohtaa. Alle 9-vuotiaaseen ja alle 180 tkm ajettuun autoon on mahdollista ottaa suppeampi sopimus, johon sisältyvät kohdat 1-4.

1. Seuraavat moottorin ja moottorielektroniikan osat
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain, mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaine-ruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötila-tunnistimet, käynnistinmoottorit ja latausgeneraattori (ei tiivisteet).

2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).

3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, abs-hydraliaggregaatti, abs-anturi ja abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru).

4. Seuraavat voimansiirron osat
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikonelektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakerit, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä (ei kuluma, tiivisteet, putket).

5. Seuraavat ahtimien osat
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket).

6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat
Pakosarja, egr-venttiili, egr-lauhdutin, nix-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto (pois lukien katalysaattori ja hiukkassuodatin).

8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut).

9. Seuraavat turvalaitteiden osat
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet sekä niiden kaapelit ja liittimet. turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukot, virtalukko ja avaimenlukulaite (ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat
Lasinnostimet vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain-, vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilienmoottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori(ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. mittaristot (ei ledit/ polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt). Polttoainekäyttöinen lisälämmitin.

MIKÄ ON BONUSTURVA?
BonusTurva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Tuote on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista.

Minkälaisille autoille palvelu soveltuu?
Auton pitää olla alle 9-vuotias. Auton tulee olla täysin ehjä ja muutenkin hyvässä kunnossa. Myös kaikki huollot pitää olla tehty ja niistä pitää löytyä kirjallinen dokumentaatio.

Kuinka pitkä sopimusaika on?
Määräaikainen sopimusaika on 12 kk / 20 000 km.

Miten toimin jos autooni tulee vika?
Jos tilanteessa on tarve hinaukselle, voit tilata sen vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon (Automaa Kokkola tai Vaasa), ja jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita korjaamolle tästä sopimuksesta, jolloin korjaamo osaa tehdä korjauksesta laskutuslupapyynnön.

Mitä jos myyn autoni, kun sopimus on voimassa?
Sopimus siirtyy uudelle omistajalle, kun myyt auton toiselle yksityiselle henkilölle.

Kysy lisää automyyjiltämme!