Jaa somessa

UUSI TÄYSSÄHKÖINEN FORD EXPLORER

UUSI AIKA ON KOITTANUT.

 

Huikea täyssähköinen SUV on nyt täällä. Valmis seikkailuun. Ikoninen muotoilu. Nopea lataus. Ylivoimaista mukavuutta ja seuraavan sukupolven liitettävyyttä. Explorer. Seikkailun uusi merkitys.

 

Explorer-mallit alkaen 48.190 € (sis. toimituskulut)

  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 5,3 sek

  • Toimintamatka jopa**: 602 km

  • Pikalataus 10-80% 26 min

 

EXPLORER MALLIEN ESITTELY >

 

RAKENNA JA TILAA >

 

 


* Tiedot koskevat Ford Explorer Extended Range -nelivetomallia. Tiedot perustuvat testausmenetelmään, jossa käytetään 1 jalan (n. 30 cm) mittaista rullaavaa lähtöä.

** Perustuu liikkeelle lähtöön täydellä akulla (Explorer Extended Range RWD -malli ilman valinnaisvarusteita). Toimintamatka-arvio on laskettu kansainvälisen WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Esitetyt luvut on tarkoitettu vertailutarkoituksiin, ja niitä tulee verrata vain sellaisiin muihin ajoneuvoihin, jotka on testattu samojen teknisten menettelyjen mukaisesti. Todellinen toimintamatka vaihtelee muun muassa ulkoisten tekijöiden, kuten lämpötilan, ajotavan, reittiprofiilin, ajoneuvon huollon ja litiumioniakun iän ja kunnon mukaan. 602 kilometrin WLTP yhdistetty -toimintamatka kuvaa testimenetelmän mukaista erilaisilla nopeuksilla tapahtuvaa ajoa ja 470 kilometrin WLTP maantie -toimintamatka moottoritieajoa. Molemmat testit tehdään valvotuissa olosuhteissa 23 celsiusasteen lämpötilassa ilman ilmastoinnista tai muista sähkölaitteista johtuvaa kuormitusta.

*** Kotilatauksessa sähköauton kotilaturi voi ladata jopa 70 km toimintamatkaa tunnissa ja akun täyteen yön aikana. Nopeat julkiset suurteholaturit (>200kW), kuten IONITY-laturit, voivat ladata jopa 192 km toimintamatkaa noin 10 minuutissa/ 10–80 % 26 minuutissa. Luvut koskevat Explorer Extended Range AWD -mallia. Todelliset latausajat ja latausnopeudet voivat vaihdella käytetyn kotilatausaseman tai julkisen aseman sekä muiden tekijöiden mukaan (mukaan lukien sää, ympäristön lämpötila, ajotapa, ajoprofiili, ajoneuvon kunto sekä litiumioniakun ikä, kunto ja lämpötila).

Yhteydenottopyyntö