Volvo on Suomen arvostetuin autobrändi

Volvo on suomalaisten eniten arvostama auto-alan brändi Taloustutkimuksen ja Kauppalehden Brändien arvostus 2021 -tutkimuksen mukaan.

Kuluttajat arvioivat Suomen tunnetuimpia tuotemerkkejä antamalla tuntemilleen brändeille arvosanan sen mukaan, kuinka paljon he kyseistä merkkiä arvostavat ja kuinka todennäköisesti he sitä suosittelisivat. Tutkimuksessa huomioitiin mielipiteet myös merkkien  hintatasosta ja kustannustehokkuudesta.

Ykkössija kertoo onnistumisesta pitkäjänteisessä työssä. "Volvo jakaa suomalaisten kanssa samaa arvomaailmaa, jossa kohtaavat turvallisuus, kestävä kehitys ja yksilöllisyyden arvostaminen. Olemme ylpeitä, että saamme rakentaa suuntaa näyttävää tuotemerkkiä näillä osa-alueilla", kertoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Volvon asiakkaiden luottamus merkkiin näkyy myös pitkään jatkuneena selkeänä ykkössijana ladattavien ja nelivetoisten henkilöautojen rekisteröinneissä Suomen automarkkinoilla.

Brändien arvostus 2021 -tutkimuksessa selvitettiin kaikkiaan 559 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa. Tutkimus toteutettiin helmi-toukokuussa 2021 ja sen kohderyhmänä olivat 15–79-vuotiaat suomalaiset valtakunnallisesti Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lue lisää: volvocars.com/fi