Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä

X
På Svenska

Easy go - täydellistä ylläpitoa autollesiEasy Go palvelun tuottaa Suomen suurin autorahoittaja Santander Consumer Finance Oy. Easy Go palvelupaketti tarjoaa autoilijan parhaat palvelut yhdellä kuukausierällä.
 
Automaa Easy Go tarkoittaa edullista ja helppoa autoilua ilman yllätyksiä. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla et hanki pelkästään uutta autoa, vaan Easy Go -palvelupakettiin sisältyy kaikki autoiluun liittyvät palvelut. Määräaikaishuollot kuuluvat Easy Go -palvelupakettiin ja myös yllättävät viat korjataan koko sopimuksen ajan, riippumatta auton tehdastakuun pituudesta.

Automaan merkkihuolto takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman yllätyksiä - teknisiä tai taloudellisia. Easy Go -palvelupaketti on saatavilla kaikkiin edustamiimme merkkeihin.

Aja huolettomasti ja edullisesti

Easy Go on helppo tapa autoilla ilman huolta auton arvon laskusta ja yllättävistä kuluista. Siihen sisältyvät taattu hyvityshinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi saat rengashotellin, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi, sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä sekä vuosittain 12 kpl autopesuja. Halutessasi ostamme vanhan autosi ja maksamme ostohinnan tilillesi tai voit käyttää summan käsirahaksi.   
    

Easy Go - palvelupaketti


√ Jopa ilman käsirahaa

√ Kiinteä kuukausihinta

√ Taattu hyvityshinta

√ Vaihtoautolla tai ilman

√ Liikenne ja kaskovakuutus halutessasi

√ Määräaikaishuollot ja korjaukset

√ Renkaiden säilytys ja kausivaihdot

√ Sijaisauto huollon ajaksi

√ Sisä -ja ulkopesu huollon yhteydessä

√ Vuosittain 12 kpl autopesuja

Uusimmat vaihtoautot

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: lankapuhelimesta 0,0835€/puhelu + 0,06€/minuutti
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: matkapuhelimesta 0,0835€/puhelu + 0,17€/minuutti